Den Ilp 3
1127 PA Den Ilp
(onder de rook van Amsterdam-Noord) met voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

18 sept 2021     09:30 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 1
19 sept 2021     09:30 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 2
20 nov 2021     09:30 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 1
21 nov 2021     09:30 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 2

andrejaantjeD

 ACT COACH EN TRAINER

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance & Commitment Trainer en coach en geef de cursus liefdesleven samen met Andre Zeldenrust;

 LEES MEER

Waarstajevoor LIn+FB.jpg

De tweedagse workshop en de relatiecoaching zijn grotendeels gebaseerd op het gedachtegoed van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) waar ik therapeut en trainer in ben.

ACT is een revolutionaire nieuwe beweging in de psychologie die aan het eind van de 20ste eeuw is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes. Het is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om je  veerkracht te vergroten. Het is gebleken dat hoe groter je veerkracht is, hoe groter de kwaliteit van je leven en je relaties zijn. Het gaat over het vermogen aanwezig te zijn, jezelf te openen en te doen wat ertoe doet voor jou. Op een effectieve manier om te gaan met moeilijke gevoelens en gedachten en niet helpend gedrag om te zetten in effectief gedrag. Alhoewel ACT in eerste instantie ontwikkeld is voor psychische klachten, blijken de grondbeginselen zeer effectief te zijn in de toepassing ervan op relaties. Met ACT leer je vaardigheden aan die je helpen om constructief met je gevoelens om te gaan (die op allerlei getriggerd worden in je relatie), handig om te gaan met de gedachten die je over jezelf en je partner hebt, leer je hoe je open kunt blijven staan voor elkaar, krijg je handvatten om te dealen met moeilijkheden en verschillen en sta je stil bij wie je als partner wilt zijn en hoe je daar concreet vorm aan kunt geven. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste relatie creeert die mogelijk is, de beperkingen van de realiteit erin meenemend. Daarnaast krijg je meer begrip van en voor elkaar door je bewust te worden van de bril die je op hebt in je relatie. 

Wil je weten alvast waarom we vaak vastlopen in relaties? Lees dan onderstaande blog over liefdesmythes..

Klik hier om de tips en inspiratie te bekijken.

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@actinliefde.nl 
www.actinliefde.nl

jaantje

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben coach voor mensen die vastlopen in hun prive-en werkleven, coach ik ook liefdesstellen en daarnaast ben ik trainer in Acceptance & Commitment Training (ACT) voor professionals en geef ik samen met mijn liefdespartner 2daagse workshops aan liefdesstellen.

 LEES MEER