ACT gewenstekoers

Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen gewenste pad te bewandelen?
 

ACT houdt je bij de (levens)les.

Als young professional komt er veel op je af en voor je het weet loop je jezelf voorbij. ACT biedt vaardigheden en een levenshouding waarbij je de touwtjes in handen houdt over de invulling van je werk(leven). Zodat je energiek en op de door jouw gewenste koers blijft. 

In de 3-daagse training ACT for young professionals wordt op ervaringsgerichte wijze gewerkt met de meest toonaangevende en bewezen effectieve methoden uit de Positieve Psychologie. Daarmee ontdek je hoe je jouw leven het liefste vorm zou willen geven en krijg je de vaardigheden aangeleerd die je helpen jouw gewenste levensweg te bewandelen en daar ook volop van te genieten.

Neem gerust contact op voor meer informatie

Tweedaagse Workshop

'Leef je mooiste liefdesleven’, sta stil bij je relatie, bij de partner die je wilt zijn en krijg je handvatten om op een waardevolle manier in jezelf en elkaar te blijven investeren.

 LEES MEER

Over Act in Liefde

ACT in Liefde is de plek om de liefde tot bloei te laten komen en uit te laten groeien tot een leven in liefde.

 LEES MEER

Leef je Mooiste Liefdesleven

Werkboek voor inzicht, groei en verbinding in je liefdesrelatie. Een geschenk aan jezelf en daarmee ook aan je partner. Vandaag bestelt, deze week nog in huis.

 LEES MEER