Sinds twaalf jaar heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik mensen begeleid op hun levenspad en ze help met inzicht en vaardigheden stappen te zetten richting hun gewenste toekomst. En geef ik trainingen gebaseerd op ACT aan coachende professionals en workshops aan liefdesstellen. En dat laatste doe ik samen met mijn man Andre, ik zal je vertellen hoe dat zo is gekomen.

 Onze droom            

In 2003 leerden Andre en ik  elkaar kennen. Op een onbewoond eiland liepen we elkaar letterlijk  tegen het lijf. We werden direct verliefd en wilden niets liever dan bij elkaar zijn, elkaar leren kennen, elkaar uitdagen, in elkaar opgaan, steeds weer opnieuw. We kozen voor elkaar. En we hadden meteen een gemeenschappelijke droom; we zouden onze liefde delen, met anderen, ze inspireren, helpen, liefde de wereld in brengen. Jaaa, dat wilden we, er samen voor anderen zijn, in de basis staan voor liefde. Onze liefdesreis begon.

We maakten van alles mee; Andre begon een eigen bedrijf, we werden familie van elkaar toen onze kinderen geboren werden, we runden thuis een bedrijf, we hielden alle ballen hoog. We liepen tegen elkaar aan, maakten elkaar gek, voelden ons alleen. Andre ging failliet, Jaantje  werd verliefd op een ander. We raakten elkaar kwijt, verdwaalden op onze weg, reikten naar elkaar uit, lieten elkaar los en vonden elkaar weer.

Dat doen we nog steeds. We blijven voor elkaar kiezen. Dat ging niet vanzelf, het was en is hard werken. We volgden samen trainingen, bleven aan onszelf werken en leerden een onderscheid te maken tussen wat je hebt te accepteren en wat je kunt veranderen.Onze droom liefde de wereld in te brengen werd werkelijkheid toen onze kinderen geboren werden. Zij waren het geschenk van onze liefde. Dat zijn ze nog steeds en zullen ze altijd blijven. Nu is de tijd rijp om onze droom te realiseren. Onze handen ineen te slaan en anderen te ondersteunen het beste uit zichzelf en hun relatie te halen.  Vanuit deze gemeenschappelijke droom is de tweedaagse workshop  ‘’Liefdesleven; werk in uitvoering’’ ontstaan waar we jullie graag verwelkomen!

DSC 8986 aangepast 2

 

 

Neem gerust contact op voor een afspraak om kennis te maken

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@actinliefde.nl 
www.actinliefde.nl

DSC 8986 aangepast 2

Jaantje Thiadens coacht mensen die vastlopen in hun prive-en werkleven, is opleider in Acceptance & Commitment Training (ACT) voor professionals en ze geeft samen met haar man Andre Zeldenrust met heel veel liefde en plezier tweedaagse workshops aan liefdesstellen.

 LEES MEER