FotosJaantje

Ik ben Acceptance & Commmitment Trainer en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen.


Tien jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk het Leerpunt geopend, waarin ik mensen coach en professionals train in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sinds 2018 heb ik mijn praktijk opgesplitst in een coachingsgedeelte, Coach Cabin, en een trainingsbureau, ACT in Liefde

Na vele opleidingen en cursussen kwam ik in 2012 uit bij Acceptance and Commitment Training. Deze bewezen effectieve methode is voor mij de kapstok waar alles samenvalt van wat ik weet, ervaar en waar ik voor en achter sta. Het gedachtegoed en de werkwijze sluiten volledig aan bij wat ik al doe en waar ik voor sta. ACT zit me gegoten en daarom gebruik ik ACT als kapstok en leidraad in mijn werk en leven. En geef ik trainingen gebaseerd op ACT aan coaches, young professionals en liefdesstellen.

In de trainingen die ik geef is veel persoonlijke aandacht en werk ik dus met kleine groepen. Daarbij gebruik ik mijn docentenachtergrond om de trainingen zo vorm te geven dat het geleerde ook echt beklijft en de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wordt. Kernbegrippen voor mijn aanpak zijn: persoons- en doelgericht, betrokken, warm, aandachtig, enthousiast, creatief, combinatie van hoofd & hart & theorie & praktijk, waarde toevoegend voor de langere termijn.

Geef me de moed te veranderen wat ik kan veranderen, de kracht te aanvaarden wat ik niet kan veranderen en de wijsheid het verschil tussen deze te zien.

Neem gerust contact op voor een afspraak om kennis te maken

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@actinliefde.nl 
www.actinliefde.nl

jaantje

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben trainer in Acceptance & Commitment Therapy voor professionals en geef workshops aan liefdesstellen. Als je trouw bent aan jezelf en ruimte kunt maken voor wat jij belangrijk vindt in het leven, dan sta je sterk .En lééf je echt. Dat merk ik dagelijks in mijn praktijk, maar ook in mijn  priveleven. De basis daarvoor is ACT.

 LEES MEER