Jaantje Thiadens & Andre Zeldenrust geven liefdesworkshop in het weekend vlakbij Amsterdam.

In 2003 leerden Andre en ik elkaar kennen. Op een onbewoond eiland liepen we elkaar letterlijk tegen het lijf. We werden direct verliefd en wilden niets liever dan bij elkaar zijn, elkaar leren kennen, elkaar uitdagen, in elkaar opgaan, steeds weer opnieuw. We kozen voor elkaar. En we hadden meteen een gemeenschappelijke droom; we zouden onze liefde delen, met anderen, ze inspireren, helpen, liefde de wereld in brengen. Jaaa, dat wilden we, er samen voor anderen zijn, in de basis staan voor liefde. Onze liefdesreis begon.

We maakten van alles mee; Andre begon een eigen bedrijf, we werden familie van elkaar toen onze kinderen geboren werden, we runden thuis een bedrijf, we hielden alle ballen hoog. We liepen tegen elkaar aan, maakten elkaar gek, voelden ons alleen. Andre ging failliet, Jaantje werd verliefd op een ander. We raakten elkaar kwijt, verdwaalden op onze weg, reikten naar elkaar uit, lieten elkaar los en vonden elkaar weer.

Dat doen we nog steeds. We blijven voor elkaar kiezen. Dat ging niet vanzelf, het was en is hard werken. We volgden samen trainingen, bleven aan onszelf werken en leerden een onderscheid te maken tussen wat je hebt te accepteren en wat je kunt veranderen.

Onze droom liefde de wereld in te brengen werd werkelijkheid toen onze kinderen geboren werden. Zij waren het geschenk van onze liefde. Dat zijn ze nog steeds en zullen ze altijd blijven. Nu is de tijd rijp om onze droom te realiseren. Onze handen ineen te slaan en anderen te ondersteunen het beste uit zichzelf en hun relatie te halen.

Leef je mooiste liefdesleven

Vanuit deze gemeenschappelijke droom is de workshop 'Leef je mooiste liefdesleven' ontstaan waarbij ik een werkboek ontwikkeld heb. Het is gemaakt als naslagwerk en dient ter ondersteuning te blijven werken aan de beste versie van jezelf en je liefdesrelatie. Deze wegwijzer geeft jou handvatten om je liefdesrelatie in positieve zin te versterken. De liefdesmatrix loopt als rode draad door het boek heen en geeft je inzicht in hoe je als partner kunt vastlopen en uitzicht op hoe je hier uit kunt komen. Het zal je hoe dan ook versterken in jouw relatie tot jezelf en de mensen van wie je houdt om je heen.

actinliefde divider rode draad

Over André Zeldenrust

ActInLiefde Andre ZeldenrustAndre is een rasoptimist, houdt van mensen, is eigenaar van kampeerwinkel Zeldenrust op camping Bakkum, hij heefteen technisch bedrijf en is al vanaf zijn jeugd dj. Een duizendpoot die van aanpakken weet. Hij maakt zijn naam volledig waar 😊. Hard werken en maximaal genieten kan hij dan ook als de beste. En al wordt ie ook eerlijk gezegd halve regelmatig gek van mij, zijn vrouw, hij is ook nog steeds gek op me. Samen geven we al vijf jaar met heel veel plezier en liefde samen de tweedaagse workshop Leef je mooiste liefdesleven. Andre begrijpt de mannen in de groep goed, is recht door zee, spreekt vanuit zijn hart en raakt de harten van de deelnemers. Hij is een zorgzame aanpakker bij wie mensen zich op hun gemak voelen. Hij verstaat de kunst hoop te geven en heeft inspireert anderen met zijn aanstekelijk licht.

 

Over Jaantje Thiadens

ActinLiefde Jaantje en Andre veranda

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance & Commitment coach en trainer en leid coachende professionals op ACT te gebruiken en begeleid young professionals, zodat zij keuzes leren maken die bij hen passen en stappen durven zetten.

Wil je meer weten over wie ik ben? Ga dan naar deze pagina. Je kunt ook contact met me opnemen.