Voor de lancering was een mini liefdes festival georganiseerd op de locatie van Act in Liefde.

We genieten nog steeds na van de boeklancering van 'Leef je mooiste liefdesleven' op 11 februari. De liefde hing in de lucht. Het was heerlijk om te zien dat iedereen zo open voor elkaar stond, amicaal en liefdevol met elkaar omging. Samen hebben we gezongen, gelachen, gedanst, gedeeld, de vuile was buiten gehangen, op ontdekking gegaan in onze mistige binnenwereld. In verbinding hebben we losgelaten in het vuur onze liefdesboodschappen opgeschreven in de liefdesbus en verspreid. Dat is precies waar we voor staan: Dat liefde zich vermenigvuldigt als je het deelt. Er zijn prachtige foto’s gemaakt door Joyce van Enjoy Photograpghy. Hieronder zie je een paar foto’s voor een sfeerimpressie, de rest kun je bekijken op Instagram en op onze Facebook-pagina.

Onwijs leuk om bij Remko van der Drift te gast te mogen zijn bij zijn podcastaflevering over Falentijn met ACT in liefde en het werkboek Leef je mooiste liefdesleven dat ik zojuist heb uitgebracht.

'Hoe overleeft onze relatie de quarantaine?"

Je denkt vast weleens; ‘ik trek het hier niet, ik moet hier weg, ik word hier helemaal gek’ nu je thuis op elkaars lip zit. Heel logisch hoor, dat je zo af en toe je partner het liefst achter het behang wil plakken. 😉

Lieve mensen, het is een bizarre tijd. Thuis blijven is niet makkelijk, je komt elkaar tegen in stress.

'Ik trek het hier niet', 'ik moet hier echt weg', 'het is niet om uit te houden', 'ik word gek’. Hele normale gedachten die je kunt hebben als je in conflict bent met je partner.

We leven in een samenleving die ons een romantisch liefdesbeeld voorschotelt. We denken dat als we de juiste partner vinden, we verlost zijn van onze eenzaamheid, begrepen zullen worden zonder woorden en met een beetje geluk voor altijd gelukkig samen zullen zijn.

actinliefde divider rode draad

Ja, ik meld me graag aan voor de
ACT in Liefde nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.