Liefdespad verdiepingrelatieineendag

Verdieping relatie in één dag

Trakteer je geliefde en ga samen een dagje ertussen uit met één van onze op maat gemaakte romantische liefdesuitjes: het Liefdespad. Wees even samen alleen op de wereld en laat de liefde opnieuw opbloeien op en rondom onze magische plek in den Ilp onder de rook van Amsterdam.

Voor wie?

Voor stellen die hun liefde willen vieren en verder willen komen, biedt ACTinLiefde een speciale dag aan waarin je op speelse manier meer inzicht in elkaar krijgt en je jullie liefdesleven voedt met een geweldige ervaring.

Het liefdespad

Bovenal is het een heerlijke dag waar jullie volop julie samen op liefdesreis gaan. Je kunt kiezen op welke manier je jullie liefdesreis op die dag maken. Stappen jullie in het liefdesbootje en gaan jullie samen varen door het prachtige natuurgebied het Ilperveld? Of gaan julie liever wandelen? Kies dan voor het bewandelen van jullie liefdespad in het natuurgebied in het Twiske.

Voor jullie liefdespad krijgen jullie allerlei speelse liefdesopdrachten en een liefdesroutebeschrijving mee die de liefde voor elkaar doet oplaaien en verdiepen.

Wat voor soort opdrachten kom je tegen op jullie liefdespad:

  • De start van je relatie
  • Behoeften onderzoeken en delen
  • Achterlaten wat jullie niet meer dient
  • Het geschenk van aandacht
  • Wat wordt jullie stip op de horizon?
  • Zaadjes planten voor jullie gewenste toekomst

Je kunt zelf allerlei lekkers voor onderweg meenemen. Als je gaat varen, zorgen wij dat er een koelbox klaarstaat die je kunt vullen met jullie lievelings eten en drinken. Voor de boot heb je geen vaarbewijs nodig. 

Liefdespad boeken

Het liefdespad is te boeken in de loop van het voorjaar in de weekenden. Wil je op de hoogte biljven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Liefdespad actinliefde illustratie

Interesse?

Wil je meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijg alle ins en outs voor deze mooie dag in handen.